Pikeet

Pikeepaidoista puhuttaessa ei voida ohittaa Cutter&Buckia. Sen pikeepaidat nyt vain ovat huippuja, kysy vaikka golffareilta! Tässä mainitut Cutterin pikeet ovat myös uv-suojattuja, joten sopivat mitä mainioimmin erilaisiin kesäaktiviteetteihin. Ja naiset huomio! Naisten mallien lisäksi valikoimasta löytyy myös pikeemekko ja hihaton pikee.

Cutter&Buck Kelowna polo

Tämä klassinen Kelowna-pikeepaita on valmistettu teknisestä materiaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta. Materiaalina käytetty CB DryTec™ tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten. Urheilullisen leikkauksensa ansiosta paita myötäilee liikkeitäsi vaivattomasti. Tyylin viimeistelevät joustinneuloksesta tehty kaulus ja kolme nappia.

1-10 kpl – 39 € / 48,36 €
25 kpl – 37,05 € / 45,94 €
50 kpl – 35,10 € / 43,52 €

Tuotteen lisätiedot.

Satun huomio: Tsekkaa myös neon-värit. Tällä paidalla voi todellakin loistaa esim. golf-kilpailuissa, eikä tarvitse olla vielä edes loistokkaan taitava lajissa! 🙂

Cutter&Buck Premium advantage polo

Advantage Premium -pikeepaita on valmistettu pehmeästä ja joustavasta CB DryTec +35UPF -materiaalista, joka siirtää kosteutta iholta. Ainutlaatuinen sekoitemateriaali tekee pikeepaidasta monikäyttöisen ja aktiiviseen elämään sopivan – todellisen vaatekaapin klassikon. Tässä päivitetyssä mallissa on samaa materiaalia oleva kaulus ja sisäpuolella kontrastiväristä kudottua materiaalia pienenä tyylikkäänä yksityiskohtana. Nappilistassa metallinapit ja alhaalla helman etuosassa pieni metallinen CB-logo.

1-10 kpl – 49 € / 60,76 €
25kpl – 44,10 € / 54,68 €
50 kpl – 41,65 € / 51,65 €

Tuotteen lisätiedot.

Printer Surf RSX

Joskus esim. messuille tarvitsee paidan, minkä tarkoituksena on olla huomionherättäjänä muutama päivä. Silloin tarkoitukseen riittää hieman edullisempikin vaihtoehto ja niiden kärkeä pitää ehdottomasti Surf RSX! Tämä on mieletön vaihtoehto pienemmän budjetin pikeeksi!

1-10 kpl – 14,95 € / 18,54 €
25kpl – 14,21 € / 17,62 €
50 kpl – 13,46 € / 16,68 €

Tuotteen lisätiedot.

Tekstiilit voidaan merkata useammalla tavalla. Valintaan vaikuttaa moni seikka, mm. logo, asemointi, määrä ja valittu tuote. Tämän vuoksi meidän on logoa näkemättä mahdotonta antaa tarkkaa hinta merkkaukselle. Toivottavasti pääset kuitenkin budjetoimaan tekstiilihankintojasi,
jos kerromme, että yleensä painatukset ovat 2,5 € – 6,5 € (+alv 24%) hieman myös logon koosta riippuen. Tarkan hinnan saat, kun lähetät logon ja tiedot halutusta tekstiilistä ja määristä meille vaikkapa s-postiin tarrapaita(at)tarrapaita.fi.