For Ladies

Naisen näkökulmasta yritystekstiilit voivat joskus olla haaste. Kauluspaita tai t-paita naisten malllilla kun ei ole aina avain mukavaan ja hyvännäköiseen työpukeutumiseen, eikä se napamittainen bändipaitakaan ole oikein kiva päällä. Älä kuitenkaan vaivu synkkyyteen, me autetaan! Tällä sivulla on listattu meidän luottovaatteet moneen tilanteeseen.

Tarrapaita koostuu kolmesta naisesta (ja tämän myötä yhdestä onnellisesta miehestä!) ja me ollaan etsitty ja testattu sulle vaihtoehtoja, mitkä palvelevat tarkoitustaan naisten pukeutumisessa, huolimatta siitä minkä mallinen tai kokoinen sinä olet. Joskus nämä vaatekokoasiat saattavat aiheuttaa ahdistusta, mutta me ollaan Tarrapaidassa auttamassa ja juuri niillä ehdoilla, millä sinä haluat asioissa edetä. Tämän takia voit myös halutessasi varata ajan meistä sille, kenen kanssa asiointi tuntuu mukavimmalta! <3

Muista, että sä oot upea! <3 Ja me halutaan, että sä voit keskittyä siihen upeuteen ja työntekoon, etkä nostelemaan housuja tai kiskomaan paidan helmaa alemmas. Jos ei näistä löydy hyvää vaihtoehtoa, anna meidän auttaa ja etsitään lisää!

Hupparimekko

Meillä Tarrapaidan daameilla on näitä kaikilla kaapissa enemmän kuin yksi. Ei sillä, että tarvitsisi, mutta kun on vaan niin hyvä tuote. Tiedättekö ne päivät, kun ei oo niin kivaa olla omissa nahoissaan? Tämä toimii taikaviittana! Se näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä ja lempeästi kuiskuttaa armollisuudesta itseäsi kohtaan.

Määrä – Alv0% / Alv24% (hinta / kpl)

10 kpl – 34,50 € / 42,78 €
25 kpl – 31,46 € / 39,01 €
50 kpl – 29,81 € / 36,96 €

Tuotteen lisätiedot.

Boyfriend T-paita

Tämä t-paita on pelastus. Se ei ole se miesten mallista kavennettu ja lyhennetty t-paita, vaan rennon mitoituksen paita, mikä on suunniteltu oikeasti naisille. Se menee työhousun, farkun, jakun ja neuleen kanssa ja pelastaa sun vaatekriisin aamulla. Ota 1 koko pienempi kuin normaalisti.

Määrä – Alv0% / Alv24% (hinta / kpl)

10 kpl – 12,69 € / 15,74 €
25 kpl – 12,09 € / 15 €
50 kpl – 11,46 € / 14,24 €

Tuotteen lisätiedot.

Loose fit-tunika

Ihanan kevyt, joustava, väljä ja pitkä tunika. Mitä muuta sitä muka tarvitsisi? Palvelee monenlaista muotoa ja on helppo yhdistellä mitä erilaisimpiin tyyleihin!

Määrä – Alv0% / Alv24% (hinta / kpl)

10 kpl – 19,38 € / 24,03 €
25 kpl – 18,46 € / 22,89
50 kpl – 17,54 € / 21,75 €

Tuotteen lisätiedot.

Hurstbridge

Suomessa ei selviä ympäri vuoden samalla takilla, mutta kevät, kesä ja syksy menee Hurstbridgellä ja ihanasti meneekin! <3 Tämä takki on peittänyt kauhtuneet kalsaripyllyt koira- ja vaunulenkeillä, edustanut mekon kanssa, pelastanut marraskuisessa myrskyssä ja ollut muutenkin uskollinen ja luotettava kumppani säässä kuin säässä, tahratkin lähtevät pois kostealla pyyhkäisemällä. Ei siis pelkästään luottovaate, vaan vaatekaappisi luotettavin yksilö.

Määrä – Alv0% / Alv24% (hinta / kpl)

1-10 kpl 199,95 € / 247,94 €

Tuotteen lisätiedot.

Neptune

Miksi kaikki mekot ei voi olla Neptunea?!? Tämä mekko ei rypisty, mikä tekee jo itsessään siitä aivan mielettömän matkaseuralaisen. Puhumattakaan siitä, että sinulla on tässä mekko, joka muuntautuu neuleen ja nilkkureiden tai korkkareiden ja pikkulaukun kanssa erinäköiseksi mekoksi eli käytännössä sun työreissu menee aamusta iltaan samalla mekolla! Ja peseminenkin on helppoa. JA lisäksi sinulla on tässä mekko, mikä on hyvinkin armollinen, koska siinä solmu juuri oikealla kohdalla. Sopii miesten kauluspaidan seuraksi firman edustukseen!

Määrä – Alv0% / Alv24% (hinta / kpl)

1-10 kpl 128,10 € / 158,84 €

Tuotteen lisätiedot.

Tekstiilit voidaan merkata useammalla tavalla. Valintaan vaikuttaa moni seikka, mm. logo, asemointi, määrä ja valittu tuote.
Tämän vuoksi meidän on logoa näkemättä mahdotonta antaa tarkkaa hinta merkkaukselle. Toivottavasti pääset kuitenkin budjetoimaan tekstiilihankintojasi,
jos kerromme, että yleensä painatukset ovat 2,5 € – 6,5 € (+alv 24%) hieman myös logon koosta riippuen.
Tarkan hinnan saat, kun lähetät logon ja tiedot halutusta tekstiilistä ja määristä meille vaikkapa s-postiin tarrapaita(at)tarrapaita.fi. Tai tästä