Promotuotteet

Toppointin laajasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia promo/give away -tuotteita, jotka voidaan merkata monin eri tavoin. Etsit sitten pientä jakotavaraa messuille tai suurempaa mainoslahjaa erityistilanteisiin, Toppointilta voit löytää kaiken.

Päätimme huolehtia omalta osaltamme kestävästä kehityksestä, ympäristöstä sekä ihmisoikeuksista valmistamalla suurin osa tuotteista Euroopassa, missä tuottaminen varmistaa ainutlaatuiset ja korkealaatuiset tuotteet. Tuotekehitys, tuote- ja laadunvalvonta  tarkastuksineen tapahtuvat Toppointin valvonnassa,  näin voimme taata että tuotteet on valmistettu  ilman lapsityövoimaa. Tuotteiden valmistaminen Euroopassa vähentää myös hiilidioksidipäästöjä,  vaikutus vuosittaiseen ympäristövaikutukseen jopa  10% vähemmän.

Tuotteita hintoineen pääset tutkimaan tästä.

Midocean on ollut yksi Euroopan johtavimmista tukkukauppiaista koskien räätälöitäviä premium- ja liiketoimintaan tarkoitettuja tuotteita sekä tekstiilejä yli 50 vuoden ajan. Meillä on yli 10 000 jakelijaa ympäri maailmaa toimittamassa painetut tuotteet jopa
24 tunnissa asiakkaan tapahtumaan. Laatu ja turvallisuus ovat aina olleet ja tulevat olemaan osa yrityksemme imagoa.

Valikoimaan pääset tutustumaan tästä.