Tekstiilipainoa vuodesta 1976


Me olemme täällä siksi, että sinun työtaakkasi helpottuisi. Sen takia sinä saat Tarrapaidasta kaiken tarvitsemasi brändisi näkyvyyteen. Me olemme painotuotteiden asiantuntijoita ja etsimme parhaat tuotteet ja ratkaisut tarpeisiisi, sinä saat keskittyä tällöin omaan osaamiseen.

Laatu sekä tekstiileissä että printeissä on meille erittäin tärkeää. Laadukkaat ja istuvat tekstiilit takaavat sen, että tekstiili ja sitä myöten brändisi puetaan päälle, eikä se jää kaapin nurkkaan pölyttymään.

Tarrapaidalla on pitkät perinteet tekstiilipainatuksista. Tarra paita Oy:n liiketoiminta siirtyi maaliskuussa 2022 Mondo Workwear Oy:n omistukseen. Tämän jälkeen olemme modernisoineet tuotantokoneita ja painomenetelmiämme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Teemme suurimman osan tuotannosta Jyväskylässä. Kotimaisen tuotannon lisäksi yhteistyökumppanimme Euroopassa ja Aasiassa täydentävät tuotevalikoimaamme.

Yrityksen toimitilat sijaitsee Jyväskylän Seppälässä, osoitteessa Vasarakatu 26. Meille pääsee helposti niin autolla, pyörällä, bussilla kuin pyörätuolillakin.

Myymälämme on avoinna ma-pe klo 9-17. Myös muina aikoina, jos niin sovitaan.

Tervetuloa kylään!