Yrityslahjat

Aiheuttaako lahjaostokset allergiaa? Hengitä syvään. Olet klikkauksen päässä ulkoistetusta lahjapalvelusta.

Me ollaan nähty paljon niin kurtistuneita kulmia ja kuultu sitä väsynyttä huokailua ja myös aistittu sitä tykyttävää suonta ja turhautumista, KUN LAHJASESONKI TULEE SAATANA! Pitäisi muista anoppia, puolisoa, työntekijöitä ja asiakkaita, mutta kun EN JUMALAUTA TIIÄ MILLÄ! Kesälahja olis kiva, mutta se ollaan skipattu, sillä jo joulu aiheuttaa sellaisen tukka lähtee päästä-reaktion, että siitä toivutaan vuosi.

Hengitä, oikein syvään. Apu on lähellä. Kerro meille seuraavat tiedot:

1) mikä on budjetti / tuote

2) Lahjojen lukumäärä


3) kerro meille kohderyhmästä edes vaikka ikä ja sukupuoli.

Mitä tarkempi info, niin sen parempi, esimerkiksi vaikka näin ”Toimistotyöntekijöitä, pääosin naisia ikäjakaumalla 29-55 vuotta, pitävät sisäliikunnasta ja Pete Parkkosesta” tai ”Raksafirmallinen miehiä, ikä 25-45 v, kuuntelevat töissä Radio Rockia, haaveilevat kalastuslomasta Norjaan”.

4) Lähetä meille (painokelpoinen) logo.

Saat paluupostina pari ehdotusta. Jos et halua kuin yhden ehdotuksen, niin kerro. Me ei haluta tehdä tästä liian hankalaa, älä tee säkään. Me ollaan lahjaexperttejä, että sä voit hengittää helpommin.

Jos sä taas oot sitä tyyppiä (Tepakin on tätä tyyppiä), joka alkaa jo juhannuksen jälkeen miettimään joulua ja lahjat on parasta mitä tiedät, niin sulle me lähetetään kuvastot. Sä saat valkata sieltä kaikessa rauhassa oman sesonkiastiaston, lahjat jokaiselle toiveiden mukaan ja ihastella kotimaista designia. Me tilataan sulle tuotteet joko yksittäiskappalein tai sitten merkattuna isommalle porukalle. Jos on jotain kysyttävää, niin me ollaan täällä ihan sitä varten ja jos määrä on isompi, niin tehdään sulle tarjousta! Tai jos/kun runsauden pula iskee, me kerrotaan meidän omia lemppareita!

Tää eka vaihtoehto on sulle, joka saa allergisen reaktion lahjaostoksista!

Pitäisi päättää lahja henkilöstölle, eikä toivettakaan, että saisi yhdellä lahjalla miellytettyä kaikkia.
Logistiikan puoli tykkäisi veitsistä, konttorin porukka taas torkkupeitoista. Myynti arvostaisi urheilullista hupparia ja asentajat olivat toivoneet uusia kasseja.

Ongelmaan on helppo ratkaisu, lahjakortti ja saaja saa itse valita lahjansa! Kortteja saatavilla neljässä eri hintaryhmässä (hinnat alv 0).

29€
49€
69€
99 €

Tilaa lahjakortit Tarrapaidasta ja jaa ne lahjansaajille, tai anna meidän hoitaa postitus! – sinun työsi on
tehty. Lahjansaaja löytää kortistaan ohjeet sekä
henkilökohtaisen koodinsa www.joyful.fi -sivustolle. Nettisivuilla hän
valitsee itselleen mieluisan lahjan laajasta valikoimasta, minkä jälkeen lahja lähetetään hänelle.

Tutustu tuotteeseen ja lahjavalikoimaan tästä.

SkyPro Yrityslahjat

Skypron valikoimasta löydät paljon tuotteita, myös kotimaista designia!

Suomalaisia tuotteita mm.

  • Aarni
  • Johanna Oras
  • Jukka Rintala
  • Kolo Sauna
  • Nystad Sauna Co
  • Ukko Finland

Tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.

D&J

D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan.
D&J on sitoutunut toimimaan organisaatioiden kanssa, jotka edistävät hyviä työolosuhteita ja parempaa huomista.

Tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.

Sagaform

Tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.

Monipuolinen Sagaform –valikoima sisältää useita tuoteperheitä, joita voit yhdistää helposti näyttäviksi kokonaisuuksiksi tai käyttää ihan yksittäisinä tuotteina. Tuotemerkkiä löytyy tällä hetkellä ympäri maailmaa yli 30 eri maasta aina Japanista Yhdysvaltoihin asti. Käytettävyys, skandinaavinen muotoilu ja erinomainen laatu ovat ominaisia Sagaformille.  Sagaform on hyvä valinta arkipäiväiseen käyttöön tai viikonloppujen kohokohtiin. Sopivia tuotteita löytyy niin vaativalle kokille keittiöön kuin aurinkoiselle piknikreissullekin. Sagaformin käytännöllisillä design–tuotteilla ilahdutat lahjansaajan varmasti!