Joukkuetekstiilit

Craft Teamwear

Kaikille pelaajille. Kaikkiin urheilulajeihin. Craft Teamwear näkee jokaisessa ihmisessä urheilijan ja tarjoaa laadukkaita tuotteita kaikentasoisille urheilijoille ja urheiluseuroille. Malliston vaatteet on suunniteltu luomaan joukkuehenkeä ja optimoimaan suorituskykyä. Teknisiä vaatteita on saatavana sekä harjoitteluun että peleihin. Yhdessä urheiluseurojen kanssa viemme joukkuehengen ja yhteistyön aivan uudelle tasolle.

Luo yhtenäinen ilme.

Craft on jo vuosien ajan tehnyt yhteistyötä maailman parhaiden yksilöurheilijoiden kanssa. Next Generation Teamwear -mallisto tarjoaa laadukkaita joukkuevaatteita sekä nykyisille että tulevaisuuden kyvyille. Mallisto pitää sisällään teknisiä vaatteita, jotka optimoivat suorituskykyä ja vahvistavat joukkuehenkeä.


Värejä joka lähtöön.

Kaikilla joukkueilla on omat tunnusvärinsä. Näiden erilaisten väritarpeiden täyttämiseksi valikoimassamme on monta erilaista värivaihtoehtoa. Mallisto sisältää puhtaita, klassisia värejä, jotka sopivat useimpien urheiluseurojen ilmeeseen.

Treenaa kovaa. Joka säässä.

Next Generation Teamwear -vaatteiden avulla voit kantaa joukkueesi värejä ja vahvistaa joukkuehenkeä 365 päivänä vuodessa. Mallisto on suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ja sisältää myös kylmiin ja sateisiin vuodenaikoihin sopivia vaatteita. Mallistoon kuuluu useita lämpimiä takkeja, jotka ovat omiaan lämmittelyyn, edustustilaisuuksiin tai vaihtopenkillä istuville pelaajille ja valmentajille. Saatavana on myös sadetakkeja kosteassa säässä treenaamiseen. Craftin muu mallisto, josta löytyy esimerkiksi alusasuja ja asusteita, on tietenkin myös saatavilla.

Craft Teamwear kuvastoon pääset tästä.